piątkowe śniadania w KORALACH

Praca Asystenta Rodziny, Pracownika Socjalnego, Kuratora Sądu Rodzinnego, Specjalisty pracy z rodziną, to jeden z najbardziej wyczerpujących zawodów. Mieści się w nim empatia, profesjonalizm, umiejętność pomagania innym oraz satysfakcja w byciu z innymi, kiedy Ci nas potrzebują.  Dlatego uważamy, że nasze środowisko powinno wzajemnie się wspierać  i integrować.   Zapraszamy więc wszystkich specjalistów, dla których klient jest ważny, kto chce profesjonalnie udzielać pomocy, na SUPERWIZJE I KONSULTACJE pracy z dzieckiem  i rodziną. Przy tej okazji można będzie też zadbać o siebie, zrelaksować się, zjeść małe śniadanie, wypić wspólnie dobrą kawę. (można też będzie ponarzekać na ciężki los pomagaczy – konstruktywnie i nie konstruktywnie :)) ZAPRASZAMY
Pierwsze piątki miesiąca od 10 do 13. Siedziba Fundacji Wspierania Rodzin KORALE.  ul. Narbutta 27 A oficyna nr 2. WEJŚCIE OD UL. MELSZTYŃSKIEJ.

Startujemy od 5 kwietnia 2019